Agenda

04-04-2020 10:00: Rommelmarkt (De Levensbron)

Rommelmarkt

Op zaterdag 4 april, van 10.00 tot 14.00 uur zal er in De Levensbron een rommelmarkt worden gehouden. Deze rommelmarkt wordt georganiseerd ten bate van de 40 dagen tijd die dit jaar, zoals jullie weten, als thema ‘Sta op’ heeft. Sta op tegen ziekten en mensen die lijden onder onrecht. Daarom komen we samen in actie, bieden we hoop en doen we recht aan vluchtelingen, aan kinderen in de knel en iedereen die vastzit in armoede of moeilijke omstandigheden.

 

Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft en die wij voor dit goede doel kunnen verkopen? Dan kunt u deze spullen brengen op zaterdag 14 maart tussen 11.00 en 15.00 bij de Bathsewegkerk in Rilland. We verwachten complete, niet kapotte spullen.

Alles is welkom, behalve grote meubelen (zoals kasten, bankstellen, bedden) en geen videobanden, boeken, matrassen en witgoed.

Mocht u wel spullen hebben, maar geen mogelijkheid hebben om deze te brengen, dan kunt u contact opnemen met Wim Beeke via 06-51364628 . We kunnen dan kijken of er andere mogelijkheden zijn om de spullen toch bij de Bathsewegkerk te brengen.

 

We hopen op veel mooie en goede spullen zodat we op zaterdag 4 april een succesvolle rommelmarkt kunnen houden!

 

 

Tijdens deze rommelmarkt zullen ook spulletjes verkocht worden die gemaakt zijn door de kinderen van de zondagschool en kunt u ook wat lekkers kopen! Kom dus gezellig langs voor een gezellige rommelmarkt met een lekker bakje koffie en iets lekkers! Tot 4 april!

 Terug naar het overzicht